Jump to content

Anyone ever get the 'unexpected upload error'


drastic

Recommended Posts

Hey!

So for the last few days, I have not been able to upload any screenshots or videos via my admin panel.

The upload progress looks like it goes through, then says "unexpected upload error" and nothing else.

My host is able to upload. KVS devs here were able to upload. Everyone but me can upload. Anyone experience this and have a fix?

Here's what I tried so far... and nothing worked...

cleared browser cache, cleared site cache, cleared cloudflare

tried a new browser firefox with no extensions, chrome - fresh install

I don't know what else to do and I'm 2 days behind schedule with updating thumbnails and other tasks :/

Hoping here has a fix.

Thanks!

Screenshot_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hi,

 

I have been having these issues on and off even users are experiencing the same issue and its extremely annoying and causes frustrations. Its 100% an cloudflare issues because the same issue dissapears when I turn cloudflare off.

 

How can I bypass cloudflare entirely when just uploading? for instance just using an subdomain for uploads as an example?

 

Uploads through cloudflare simply just breaks from time to time.

Edited by hbarnetworks
Extra info
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...